Roletne

 

Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote i za 10%.Takođe pružaju zaštitu od provalnika! Roletne u stvari unapređuju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamrači Vašu prostoriju.

 

 • Aluminijske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvučne kao i termo izolacije. Izrađene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Širine lamela : 39mm, 42mm, 55mm.

  Mogu se izrađivati u Total ALU varijanti kao i u varijanti sa metalnim ramom i makazama.

  Najčešce boje koje u kojima se izradjuju su: bela, braon i siva.

   

  Aluminijumske roletne izradjujemo sa plastificiranom maskom (kutijom) koja je standardnog petougaonog oblika, a može biti i polukružna odnosno takozvana Rondo maska od ekstrudiranog aluminijuma koja je dosta kvalitetnija i čvršća od ostalih.

   

  Cena ALU roletne 39mm sa petougaonom maskom bele boje je 60€/m2

  Cena ALU roletne 39mm sa petougaonom maskom u boji je 65€/m2

  Cena ALU roletne 39mm sa alu zaobljenom RONDO maskom bele boje je 70€/m2

  Cena ALU roletne 39mm sa alu zaobljenom RONDO maskom u boji je 80€/m2

   

  Za veće količine odobravmo popust!

   

  Roletne u stvari unapreduju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamraci Vašu prostoriju.

  Sistem podizanja može biti na gurtnu, kanap, kurblu ili elektromotor.

   

  Osim ugradnje novih, bavimo se i popravkom starih već postojecih roletni, kao i zamenom starih zastora i starih pocepanih gurtni (traka).

   

  Cena zamene gurtne na roletni je od 3000 din/kom.

  Cena zamene ALU zastora 39mm je 40€/m2.

  Cena zamene ALU zastora 55mm je 45€/m2

  Uz svaki zamenjeni zastor na roletni, zamena gurtne je besplatna.

   

  Kvalitetna ugradnja roletni na teritoriji Beograda i okoline.

   

   

  U cenu je uračunato i merenje i montaža, a najmanja obračunska mera je 1m2 (jedan kvadratni metar),

  odnosno ako je površina roletne manja od 1m2 naplatiće se ceo kvadrat, sve preko 1m2 naplaćuje se onoliko koliko i jeste.

   

  Rok izrade i montaže : oko 7 radnih dana.

 • Tende

  Ukoliko želite hlad na terasi, bilo da se radi o sklopivim tendama na ruke,tendama za vertikalnu zaštitu od sunca ili pak tendama za terase i zimske bašte, mi imamo rešenje...

  Roletne

  Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote...

  Komarnici

  Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom...