Venecijaneri

 

Venecijaneri predstavljaju veoma popularan proizvod koji se odlikuje kvalitetnom zaštitom od sunca i neželjenih pogleda.Veoma su jednostavni za rukovanje i održavanje, ulepšavaju unutrašnji izgled vaseg prostora. Ugradjuju se u objektima različitih namena.Svetlost u unutrašnjosti Vaših prostorija se reguliše jednostavnim mehanizmom. S obzirom na kvalitet materijala od kog su izrađeni venecijaneri su veoma otporni na spoljne vremenske uticaje.

 

Lamele za venecijanere se izrađuju od plastificiranog aluminijuma tako da im je vek trajanja neograničen.Venecijaneri se proizvode za sve vrste i tipove stolarije. U ponudi imamo široku paletu boja koju možete uklopiti uz Vaš već postojeći enterijer. Venecijaneri se montiraju kako na standardne tako i na neke krovne prozore gde njihova funkcija ostaje ista. Montiraju se veoma lako a u procesu montaže Vaše prostorije se ne prljaju a stolarija se ne oštećuje.

 

Standardno se izrađuju u širini trake od 25 mm, a debljina same trake je 0.18 mm. Možete ih dobiti u varijanti standardnog mehanizma, koji se sastoji od sajle za okretanje ili u varijanti palice koja funkcioniše preko sistema reduktora kojom je moguće postići finije podešavanje ugla pri samom okretanju traka.

 

Pored svoje ekonomičnosti odaju utisak udobnosti i elegancije svakom prostoru i predstavljaju najadekvatniju zaštitu prozora. Zbog toga nemojte puno razmišljati, već nas pozovite i ulepšajte ne samo prozore već i ceo Vaš dom ili poslovni prostor.

 

Kvalitetna ugradnja venecijanera na teritoriji Beograda i okoline. Ukoliko imate potrebu za većom količinom venecijanera ugradnju vršimo i na teritoriji cele Srbije.

 

CENA: 20€/m2.

U cenu je uračunato i merenje i montaža, a najmanja obračunska mera je 1m2 (jedan kvadratni metar),

odnosno ako je površina venecijanera manja od 1m2 naplatiće se ceo kvadrat, sve preko kvadrata naplaćuje se onoliko koliko i jeste.

 

Rok izrade i montaže : od 2 do 5 radnih dana.

Tende

Ukoliko želite hlad na terasi, bilo da se radi o sklopivim tendama na ruke,tendama za vertikalnu zaštitu od sunca ili pak tendama za terase i zimske bašte, mi imamo rešenje...

Roletne

Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote...

Komarnici

Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom...